Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Dos 2 –syndrom på gymmet

Första gången blev jag bara öm. Precis vid sticket. Många drabbades värre. En PT-klient låg utslagen i tre dygn, Helle hade kraftig huvudvärk långt bak, i typ Lillhjärnan. I fyra dygn. 

Andra dosen. Öm. Och timmarna 46-60 (dag 3) med lite huvudvärk. I lillhjärnan. 

Första gången tränade jag inte på 36 timmar men cyklade som vanligt 25-30 km. Andra dosen tränade jag lätt ett par timmar efter. Och cyklade, fast kortare. Och märkte efteråt ökat ömheten. I själva verket var det muskulaturen. Jag hade bland annat gjort den här övningen som även aktiverar axelmuskulaturen där jag fick sticket (mellersta axelmuskelns nedre fäste). 

Underarmas-flextion gjorde jag före andra sprutan på 12,5 kg, 10-12 rep, 2 set. Aningen svagare i höger arm på grund av den dubbla handledsfrakturen för ett år sedan. Nu klarar jag kanske 2-3 rep på 7,5 kg i vänsterarmen och det är smärtsamt. Inte lika mycket försämring i typ Latsdrag där jag aktiverar samma muskel men inte lika mycket, och vid fästet. Det har snart gått en månad. Ingen förändring i höger muskulatur. Allt är väldigt märkligt. Att bli sjuk för att slippa bli sjuk.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: